Videoarkisto

Hyvä kiertämään

Onko sinun kuntatyöpaikallasi kehitetty uusia ratkaisuja, palveluja tai toimintamalleja. jotka lisäävät työn sujuvuutta, työhyvinvointia tai palvelujen laatua? Nyt on aika laittaa hyvä kiertämään ja viedä kehittämisteot Tekojen torille. Parhaat palkitaan marraskuun gaalassa!

Työelämän kehittäminen kannattaa

Suomi on maailman onnellisin maa. Merkittävä syy siihen on se, että kunnissa tehdään päivittäin töitä hyvinvoinnin eteen. Jotta asiamme ovat tulevaisuudessakin hyvin, työelämän kehittämisen pitää olla jatkuvaa. Kehittäminen on yhdessä tekemistä ja toisilta oppimista.

Video: Videotiiviste Oy
www.videotiiviste.fi

Kuntekon matkassa

Kunteko on tukenut työelämän kehittämistä kunta-alalla vuosina 2015–2020. Katso videolta, mitä kaikkea on tehty ja mitä mieltä Kuntekon palveluista ollaan.

Tekoja tiskiin -kampanjassa palkitaan kunta-alan kehittämistekoja

Tekoja tiskiin -kampanjassa etsitään työelämän kehittämistarinoita kunta-alalta. Parhaat teot ja tekijät palkitaan marraskuussa. Kaikki 15.10. mennessä ilmoitetut teot ovat mukana kilpailussa. Kampanjan tarkoitus on nostaa hyvä kuntatyötä esille sekä saada kuntatyöntekijät kertomaan ylpeästi omasta kehittämistyöstään. www.kunteko.fi/tekoja-tiskiin Video: Videotiiviste Oy | www.videotiiviste.fi

Mitä hyötyä Tekojen torista on vol 3

Kontiolahden henkilöstöpäällikkö Milla Paasu ja ympäristöpäällikkö Antti Suoma kertovat, miten ovat hyötyneet Tekojen torista.

Mitä hyötyä Tekojen torista on vol 2

Satasairaalan hanketoiminnan päällikkö Mari Niemi ja projektisuunnittelija Sanna Suominen kertovat, miten he ovat hyötyneet Tekojen torista.

Mitä hyötyä Tekojen torista on vol 1

Varkauden henkilöstöjohtaja Nina Holopainen kertoo, mitä hyötyä heille on ollut Tekojen torista.

Miksi Mikkelissä valmennetaan sisäisiä kehittäjiä?

Sisäisten kehittäjien valmennus parantaa Mikkelin kaupungin kehittämisvalmiuksia.

Mitä itseohjautuvuus on? Äänessä Filosofian Akatemian Karoliina Jarenko ja Kuntekon Anna-Mari Jaanu

Kunteko2020 ja Filosofian Akatemia järjestävät Itseohjautuvuus -seminaarin Helsingissä 10.5.2019. Seminaari on tarkoitettu kuntaorganisaatioille.

Varkaudessa luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut kehittävät kuntatyötä

Sisäisten kehittäjien valmennus käynnistyi Varkaudessa lokakuun 2018 lopussa. 

Hae mukaan Kuntekon palvelumuotoilun työpajaan keväällä 2019!

Hae mukaan Kuntekon kevään 2019 palvelumuotoilun työpajoihin osoitteessa https://bit.ly/2yg1rVy . Palvelumuotoilun työpajoissa pääset kokeilemaan palvelujen asiakaslähtöistä kehittämistä käytännössä.

Kuhmossa henkilöstöllä on lupa kehittää. Mutta keitä ovat Kuhmon äijät ja muijat?

Kuhmossa henkilöstöllä on lupa kehittää. Mutta keitä ovat Kuhmon äijät ja muijat? Kaupunginjohtaja Tytti Määttä haastaa muut Kainuun kunnat mukaan kehittämään.

Riku ja Tunna haastavat laittamaan Tekoja Tiskiin

Riku ja Tunna yllyttävät kuntatyöntekijöitä ottamaan kynttilän pois vakan alta: nyt laitetaan Tekoja Tiskiin! Tehdään kunnissa hyvä työ näkyväksi. Tule mukaan: https://bit.ly/2sUSvPr !

Lisää laatua ja tehokkuutta kunta-alan työhön

KunTeko 2020 -hankkeessa kehitetään työelämän laatua kunta-alalla. Tavoitteena on luoda parempia käytäntöjä sekä lisätä työhyvinvointia.
Puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo, millä tavoin JHL on ollut hankkeessa mukana.

JUKO:n puehenjohtaja Olli Luukkainen videolla: Tehdään hyvä kuntatyö näkyväksi!

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn puheenjohtajan Olli Luukkainen kannustaa mukaan kehittämään kuntatyötä ja haastaa laittamaan kuntatyön hyvät käytännöt ja kehittämisideat jakoon Kuntekon Tekojen Torilla.

HyvinvointiOsvittaa kohti Rovaniemellä

Rovaniemellä sparrattiin 30. ja 31. toukokuuta 2018 uudenlaista kohtaamis- ja palvelupistettä kuntalaisille. Työnimenä kulkee 'HyvinvointiOsviitta'. Syksyllä 2018 vietetään paikan avajaisia. Lupaus on kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävästä toiminnasta yli sektoreiden ja toimijoiden.

Markku Jalonen haastaa mukaan Kuntekoon ja tekemään hyvää kuntatyötä näkyväksi

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen KT Kuntatyönantajista kertoo, miksi kehittäminen Kuntekossa kannattaa ja haastaa laittamaan kuntatyön hyvät käytännöt ja kehittämisideat jakoon Tekojen Torilla.

Kemin kaupunki: Ihmeiden tekijä ja oman työn sankari

Kemin kaupunki palkittiin 16.11.2017 Kunteko-gaalassa Ihmeiden tekijät -sarjassa. Terveiset Kemistä tuo Heli Huhtamäki. Lisäksi videolla on oman työn sankari -sarjassa palkittu Jouni Rauta.

Coaching-kulttuuri Vantaan varhaiskasvatuksessa

Kunteko-ohjelma palkitsi 16.11.2017 gaalassa innostavia ja esimerkillisiä kehittämistekoja. Videolla palkitun Vantaan varhaiskasvatuksen Lena Karlsson ja Sole Askola-Vehviläinen.

Oman työn sankari Outi Koskinen

Kunteko-gaalassa 16.11.2017 palkittiin oman työn sankareita. Yksi heistä on Kouluterveydenhoitaja Outi Koskinen Hämeenkyrön kunnasta. Outi kertoo videolla työstään ja tunnelmista.