15.1.2020
Lempäälän kunta, Ikäihmisten palvelut, Toimelantalo, Lempäälä

Musiikkielämys ikäihmisille

Käytössä

Tarve ja tavoitteet
Halusin piristää vanhuksia, kun olen pitkään käynyt heitä ohjaamassa Toimelan kunto-ohjaajana. Minulla on laulaja- ja taiteilijaystäviä. Toisten auttaminen lisää onnellisuutta. Laulajaystäväni tuli laulamaan ja soitimme kitaralla vanhoja Karjalaisia lauluja, ystävänlaulua ja laulatimme vanhuksia. Kaikki olivat iloisia ja liikuttuneita tapahtumasta, jonka hoidimme Torstai-kahvilan yhteydessä.

Toinen ideani oli syksyllä 2019 pidetyt päivätanssit, jotka myös järjestettiin Toimelassa. Keväälle uutena ideana on kansallispukujen ulkoilutus. Olen tiedustellut, että sille olisi kysyntää.
Ratkaisu
Neuvottelin päivätoiminnanohjaaja Tarja Lehtiön kanssa siitä, voisimmeko järjestää lauluhetken Torstai-kahvilan yhteydessä. Tarja tarjoili kahvia ja me laulatimme väkeä soittimien kanssa.
Tulokset
Tuokio lisäsi yhteisöllisyyttä ja onnellisuutta. Henkilökunnalle ja asiakkaille tuli hyvä mieli. Haluan järjestää keväälle kansallispukujen ulkoilutuksen, jossa mahdollisesti taikuriystäväni ja saman laulajan kanssa laulatamme väkeä kitaran kanssa.

Yhteyshenkilöt

Susanna Pihlman
nanna.pihlman@outlook.com
Kunto-ohjaaja
Lempäälän Kunta

Anna Myllymaa, Erkki Häkli ja Jenni Helgvist
anna.myllymaa@lempaala.fi,erkki.hakli@lempaala.fi
Esimies, päällikkö Erkki Häkli
Lempäälän Kunta