3.12.2018
Kontiolahden kunta, Kontiorannan päiväkoti, Kontiolahti

Kehittyvän ja kasvavan Kontiorannan alueen uuden päiväkodin startti ja yhteistyö

Käynnissä

Tarve ja tavoitteet
Kontiolahdelle, Kontiorannan uudelle asuinalueelle, avattiin uusi päiväkoti elokuussa 2018. Viisihenkinen työyhteisömme on lähtenyt innokkaana ja positiivisella asenteella kehittämään toimintaa ja erityisenä kehittämiskohteena on ollut yhteistyöverkoston luominen lähialueen muiden toimijoiden kanssa.
Ratkaisu
Syksyn 2018 aikana on ideoitu ja suunniteltu käytänteitä uuden päiväkodin arkeen. Lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, kuinka saamme näkyvyyttä olemassaolollemme ja toiminnallemme. Olemme olleet rohkeasti yhteydessä alueen muihin toimijoihin, kuten läheisen koulun esiopetukseen, aktiiviseen kyläyhdistykseen sekä läheisen Kontiolinnan hoivakotiin.
Tulokset
Yhteydenotot alueen muihin toimijoihin ovat poikineet mukavia tapahtumia, tempauksia ja vierailuja. Uusia ideoita tulee koko ajan lisää ja esimerkiksi tälläkin hetkellä meillä on talvitapahtuman suunnittelu kovassa vauhdissa erään yhteistyökumppanin kanssa. Nämä yhteiset tempaukset ja vierailut ovat ilahduttaneet kaikkien osallistujjien mieltä, ja myös perheille haluamme näin välittää tunteen reippaista ja iloisista päiväkotilaisista. Mielestämme olemme yhtä suurta perhettä!
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto, henkilöstö ja
palvelujen käyttäjät

Yhteyshenkilöt

Kontiorannan päiväkoti
kontiorantapk@kontiolahti.fi